top of page

ADDMİB 4. KEZ CONSTRUCT CANADA FUARINDA!




Ankara Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği 4-6 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen fuara, 200 feet m²’lik bir info-stantla dördüncü kez katılım sağladı.Söz konusu fuara Ankara Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliğini temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan ASTARCI ile Genel Sekreterliğimiz personeli Ar-Ge 1 Şube Şefi Zehra N. ÖZBİLGİN ve TQ Şube Uzman Yrd. Gökçen DEMİREL katıldı.


Fuarın ilk günü standımızı T.C. Toronto Başkonsolosu Sinem MİNGAN ile Toronto Ticaret Ataşemiz Mehmet EKİZOĞLU ziyaret etti.


Fuarın ikinci günü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan ASTARCI ile Ticaret Ataşemiz Mehmet EKİZOĞLU tarafından Tamgha Trade Office yetkilileri ziyaret edildi. Tamgha Ticaret Ofisi ürün pazarlama ve araştırma, bankacılık işlemleri ve ipotek, anahtar teslimi tesis inşaatı ve yatırımları, ticari ve konut alımları, seyahat planlama ve markalama alanlarında danışmanlık hizmetleri sunan Toronto merkezli bir şirkettir. Yapılan görüşmelerde iki ülke arasındaki ticaret fırsatları değerlendirilirken; yapılacak projelerde Türk menşeli ürünlerin kullanımı konusunda görüşmelerde bulunuldu.


Fuarın üçüncü gününde ise Birliğimiz tarafından Kanada Türk İş Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Brampton Ticaret Odası eski Bşkanı Badar R. Shamim başkanlığında ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan ASTARCI ile Ticaret Ataşemiz Mehmet EKİZOĞLU eşliğinde bir dizi görüşmeler gerçekleştirildi. Kanada’nın Brampton Şehri Ekonomik Kalkınma Sektör Müdürü Darly Van Moorsel ile iki ülke arasındaki ikili ilişkiler değerlendirildi ve Brampton ticaret potansiyeli hakkında bilgi verildi. Ardından şehrin en büyük metal işleme fabrikalarından biri olan BMP Metal Inc. ziyaret edilerek, üretim tesisleri gezildi.

1 görüntüleme

Comments


bottom of page